Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Mike nie

Τηλεφωνικό νούμερο : 8613713851846

WhatsApp : +8613713851846

Free call

2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης

December 26, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης

2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης

Στις 21 Δεκεμβρίου 2019, οι τέσσερις batch υπαίθριων δραστηριοτήτων ανάπτυξης που οργανώνονται από την επιχείρηση έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Το περιεχόμενο αυτού του Ourdoor που εκπαιδεύει τα συμπεριλαμβανόμενα προ-θερμαίνοντας μίνι-παιχνίδια, μεγάλα Footboards, το ταξίδι μαργαριταριών, και πολλά άλλα προγράμματα, τα οποία σχεδιάστηκαν για να εξετάσουν την αντοχή, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη των υπαλλήλων.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 0τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 1

                                            Συλλογή ομάδας

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 2

                                                Προθέρμανση

Μετά από τα προ-θερμαίνοντας μίνι-παιχνίδια, το καθένα ενθουσιασμός αυξανόμενος. Εκπαιδευτικό από την οργάνωση μιας νέας ομάδας στην επιλογή ενός καπετάνιου, το όνομα ομάδων, και το σύνθημα, που απαιτεί το καθένα για να εξοικειωθούν με τα μέλη ομάδας σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα, έδειξαν ότι η ολόκληρη διαδικασία δεν μπορεί να χωριστεί από τη συλλογικές φρόνηση και τη δύναμη. Ο ηγέτης της κίτρινης ομάδας, ήλιος Xiaoling, ενθάρρυνε πάντα τους συμπαίκτες μετά από κάθε παιχνίδι προγράμματος, έτσι ώστε οι υπάλληλοι αισθάνθηκαν τη ζεστασιά της ομάδας, αμοιβαία εμπιστοσύνη, και υποκίνησαν τη συλλογική τιμή κάθε μέλους και την αυτοπεποίθηση κάθε συμπαίκτη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 3

                                                           Καπετάνιος Election

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 4τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 5

                                              Μεγάλα Footboards

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 6τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 7τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 8

                                             Ταξίδι μαργαριταριών

«Δεν υπάρχει κανένα τέλειο άτομο, μόνο μια τέλεια ομάδα.» Στην τελική λεκτική σύνοδο, ο καθένας μίλησε ενθουσιωδώς. Το Tian Miaomiao του τμήματος χρηματοδότησης είπε ότι είχε μάθει πολύ μέσω της κατάρτισης και θα εφάρμοζε αυτών στην εργασία της αργότερα. Το Shi Jin, που έχει λειτουργήσει στην ομάδα Ε&Α εδώ για εννέα έτη, έδωσε μια θαυμάσια ομιλία ότι ήταν πολύ ευγνώμων στην επιχείρηση και την ομάδα για τη δημιουργία της αξίας του σε αυτήν την πλατφόρμα. Υπάρχουν επίσης οκτώ υπάλληλοι από τα διάφορα τμήματα, όπως το ποιοτικό τμήμα, το τμήμα παραγωγής, η διεύθυνση προγραμματισμού, το τμήμα πωλήσεων, κ.λπ., όλα μίλησαν ενθουσιωδώς για να εκφράσουν την εσωτερική κατανόησή τους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 9τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 10τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 11

                                      Διανομή και περίληψη

 

Μέσω αυτής της υπαίθριας κατάρτισης, οι υπάλληλοι αισθάνθηκαν βαθειά τη σημασία της συνεργασίας και της επικοινωνίας, η οποία έθεσε καλά θεμέλια για τη μελλοντική εργασία. Οι συνάδελφοι που μαθεύτηκαν στις πρακτικές ασκήσεις, που άλλαξαν στην εμπειρική εκμάθηση, ωφέλησαν πολλή, και είχαν ακριβέστερες ιδέες στη ζωή. Μετά από να δοκιμάσει τη χαρά της επιτυχίας που παρουσιάστηκε από την αφιέρωση, τη συνεργασία, και το θάρρος, ο καθένας αισθάνθηκε βαθειά την ουσία «της ευθύνης, της συνεργασίας, και της αυτοπεποίθησης», και όλων των ευθυνών που θεωρήθηκαν ως μέλος της ομάδας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 12

                                                    Πρωτοπόρος

 

Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς είναι πάντα κάτω από την έντονες εργασία και την πίεση, κλείνοντας στη φύση, καθαρός αέρας αναπνοής, και το λούσιμο στο θερμό χειμερινό ήλιο θα ήταν πολύ βοήθεια για μας για να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας, να κινητοποιήσει τον ενθουσιασμό εργασίας και τον ενθουσιασμό, και να αποτελέσει τη στερεά βάση για την ανθρωπιστικές οικοδόμηση και τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2019 ετήσιες υπαίθριες δραστηριότητες ανάπτυξης 13

                                               Φωτογραφία ομάδας

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

mike.nie@xinhaixun.com
+8613713851846
13713851846
aslannie
8613713851846